Baby Party’s

BABYSHOWER
Een originele babyshower organiseren in Zwolle? Beautanica is hiervoor de perfecte locatie! We bieden een tweetal arrangementen aan:

Virgin High Cocktail
In drie rondes worden er mocktails met bijpassende hapjes geserveerd. De laatste ronde is de dessertronde met zoetigheden in de kleuren roze, blauw of mint. De kosten hiervan zijn €34,95 p.p.

High Tea
Tijdens onze high tea kan onbeperkt diverse soorten thee worden gedronken. Daarnaast worden hartige hapjes, kleine sandwiches, een scone en zoete hapjes geserveerd. De zoete hapjes worden in de kleur roze, blauw of mint aangeboden. De kosten hiervan zijn €22,50 p.p.

GENDER REVEAL
Op een feestelijke manier het geslacht van je baby onthullen? Bij Beautanica in Zwolle zijn hiervoor de mogelijkheden reuze! Onder het genot van een hapje en een drankje snijd je bijvoorbeeld een taart aan, laat je een bruisbal in een grote
glazen vaas of onthullen ballonnen het geslacht van jullie baby

KRAAMFEEST
Je vrienden en familie met trots kennis laten maken met je baby? Een kraamfeest bij Beautanica in Zwolle is de perfecte locatie! We hebben speciaal voor deze gelegenheid een arrangement samengesteld (€22,50 p.p):
• 2 uur onbeperkt ons drankenassortiment basis
• Beschuit met muisjes
• Nootjes, olijven en brood met dips op de tafels. 2 rondes met gemengd bittergarnituur
Voor een meerprijs van €2,50 kunnen de beschuit met muisjes worden vervangen door cup cakes, cake pops of cake donuts in de kleuren roze, blauw of mint.

Het is ook mogelijk om een ander arrangement samen te stellen en versieringen op te hangen.