Wijnwand

Beautanica beschikt over een wijnwand, waar maar liefst 64 wijnen op glas gedronken kunnen worden! Zo kun je meerdere (exclusieve) wijnen proeven zonder gelijk een hele fles te bestellen. De wijnen op de wijnwand zijn speciaal geselecteerd door een vooraanstaand wijnimporteur. De vinologen hebben speciaal voor Beautanica wijnen van de beste wijnhuizen ter wereld geselecteerd. Veelal hebben de wijnen ook internationale prijzen gewonnen. Zo garandeert Beautanica dat jij als gast altijd de beste wijnen kunt drinken!

Ben je benieuwd naar onze 64 wijnen? Bekijk hier onze Beautanica Wijnkaart

Beautanica werkt met speciale wijnthema’s. Geheel in dit thema is een deel van onze wijnen hierop afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Route du Soleil’ en ‘Rivierwijnen’. Zo valt er altijd weer iets nieuws te proeven. Wijnen, Wijnen, Wijnen dus!  

Het thema voor de maanden oktober en november 2021 is: “Herfst onder de Peperbus”.

Hoe werkt het?

– Van één van onze medewerkers krijg je een eigen Beautanica-pas waar je een bedrag op kunt laden.

– Je kiest een wijntje die je graag wilt proeven. Dit kun je doen op basis van de proefnotities bij de wijnwand, de wijnkaart, een wijnadvies van onze medewerkers of omdat het etiket er zo leuk uit  ziet…

– Je pakt een wijnglas, stopt het pasje in de kast en kiest voor een proef-glas, half-glas of heel-glas. Je houdt het glas onder de kast en drukt op de bijbehorende knop. En tadáá het genieten kan beginnen!

– Heb je meer zin in onze uitstekende huiswijnen en geen behoefte aan poespas? Dan kun je deze uiteraard gewoon aan tafel bestellen!